18 Şubat 2014 Salı

Gecenin şarkısı



  Dürüst olmak gerekirse benim hala umudum var mı bilmiyorum. Sadece inanmak istiyorum.. Hayatta beni en deli eden şey belirsizlik ve şuan bu yüzden her gün biraz daha kendimi yiyorum..
Bu bekleyiş olumlu sonuçlanır umarım.

  MFÖ zaten hakkında yorum yapmayı gerektirmeyecek kadar efsane bir grup ayrı ayrı her biri nefis üç ses. Eğer hiç gitmediyseniz fırsatınız olduğunda bir konserlerine gidip izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.

  Umutlarımızın kaybolmaması dileğiyle..





  Sevgiler

#Aknetrent Tedavim 3. Ay




  Merhaba,

  Bir anlık gazla başladığım aknetrent tedavime son hız devam ediyorum. Bugün itibarı ile 3. ayımı bitirdim ve size bu ay ile ilgili gözlemlerimi rahat rahat aktarabilirim.

  3. ay için ilacımı sabah 20 mg - akşam 20 mg olmak üzere toplamda 40 mg kullanmaya devam ettim. 4. ay için bu doz toplamda 50 mg olarak devam edecek.

  Siz bu satırları okuduğunuz da ben 4. ay için ilaçlarımı içmeye başlamış olucağım :)

  3. ay için söyleyebiliceklerim

  •  Maksimum 5-10 arası yeni sivilcem oldu.
  • Cildimde herhangi bir kuruma-dökülme vs şikayeti yaşamadım.
  • Dudaklar oh o dudaklar ! Bu aya kadar hiç kuruma,çatlama,kanama vs ile karşılaşmadım ben çok şükür ki. Fakat son 10 günde ilacın etkisi mi benim koşuşturmada dudaklarımı fazla nemlendirmeyişimden mi bilinmez hafif kabuklanma sorunları yaşıyorum. Normal düzene döndüğüm şu 3 gündür daha iyi durumda dudaklarım.
  • Psikolojik bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
  • Burun kanaması problemim olmadı.
  • Bel ağrılarım hafif-orta şiddette devam ediyor fakat çekilmez boyutta veya hayatımı zorlaştıracak boyutta değil. Yalnız bu konuyla ilgili şunu söylemek istiyorum geçtiğimiz 10 gün İstanbul-Adapazarı arasında geçirdim ve hiç bir bel ağrısı şikayetiyle karşılaşmadım. Belki bu ağrılarımın sebebi Eskişehir'in kuru havası olabilir diye düşünüyorum.
  • Tırnak etlerim biraz kurudular ve nemlendirilmediğinde çirkin bir görüntü oluşturuyorlar.
  • Nerdeyse hiç siyah noktam kalmadı ama zaten yoğun siyah nokta problemi yaşamıyordum.
  • Koyu renk lekelerim baya hafifledi ama yüzüm hala kırmızı lekeler içinde doktorum ilacı bırakana kadar o lekelerin devam edebileceğini söyledi o yüzden sorun yok :)
  • Gözlerimde kuruma-batma gibi bir hassasiyet yaşamadım.
  • Saç dökülmesi problemi hiç yaşamadım.
  • Adet düzensizliğim de bu aya kadar hiç olmadı. (Daha önceden de böyle bir sorunum yoktu.)
  Benim 3. ay kendimde gözlemlediklerim bunlar. Aynaya baktığımda pek bir değişiklik gözlemlemiyorum ama umarım sonucunda güzel şeylerle karşılaşırım.

  Her ay tekrar ediyorum, lütfen bazı kötü düşünceleri ve ilaç hakkında ki yorumları bir kenara bırakın ve başlayın bu tarz ilaçlara. Olumsuz ve korkutucu yorumların size hiç bir faydası yok en iyi sonucu olumlu yaklaşarak,endişelerden uzak,hayatınızı ilaca göre şekillendirmeden yaşayarak alabilirsiniz bence. Ben hala aynı şekilde yiyorum-içiyorum. Tek ve en önemli tavsiye de bol bol su içmek ve dudaklarınızı kurumasa bile ilk günden itibaren her gece bol bol abartarak nemlendirmek ;)

  Bana sormak istediğiniz ve ya paylaşmak istediğiniz bişey olursa yorum bırakabilir ya da senminelsen@gmail.com adresinden mail atabilirsiniz.

  Sevgiler

16 Şubat 2014 Pazar

Gecenin şarkısı..





  Her gecenin şarkısı illa hüzün içerecek diye bir kaide elbette yok. Fakat klibi izleyip hüzünlenmemek de elde değil. Yaşım 24 olsa da iki çocuk sahibi olmasam da böyle taş gibi gözükmüyorum maalesef.


  İsimsiz neden bahsettiğim anlaşılmıyor elbette.. @tubaunsal gerçekten bol bol poposunu kaşısın o nasıl bir güzellik,nasıl bir taşlık ! Maşallah..


  Gecenin şarkısı baya arada kaynadı gibi oldu ama ona da geçiyorum şimdi. Bora UZER'in sesine zaten kimsenin laf söyleyeceğini düşünmüyorum. Klip bir efsane olmuş bayıldım.. Şarkı zaten çok güzel. Ayrıca bu klip ve şarkı bana çok sevdiğim Justin Timberlake kliplerini anımsattı. 


  Son olarak benim favorim Çekingenim partı bunu da söyleyip hala şarkıyı dinlemeyenler varsa onları ve tekrar dinlemek isteyenleri Bora UZER ÇEKİNGENİM&SEVGİLİM 'le başbaşa bırakıyorum.


  






Espark Flo Mağazasında Başıma Gelenler..


  Merhaba,

  Öncelikle böyle şikayet ve yerici yazılar yazmayı sevmiyorum bunu söylemek isterim. Fakat bazı satış danışmanları gerçekten insanı çileden çıkartabiliyor.
  Ne olursa olsun insanın başka bir insana saygısızca davranması kabul edilebilir bişey değil. Olanları açık açık yazıyorum yorum sizin..
5 gün önce Adapazarı Flo mağzasından aldığım Hummel marka ayakkabının her yerinden naylonlar sarkmaya başladı. Dikişlerinin arasından bile naylonlar sarkıyor. Bu şikayetle Eskişehir Espark Flo mağazasına ayakkabım yanımda olmadan gittiğimde danıştığım satış danışmanı benimle ilgilenerek ayakkabıyı getirmemi ve merkeze yollayabileceklerini söyledi.
Bu gün aynı Flo mağazasına gittiğimde farklı bir satış danışmanı adı Rıfat idi. Dün farklı bir kişiyle konuştuğumu söyleyip şikayetimi dile getirdim ve faturamı uzattım. Bana kızarak, ayakkabının onun sorunu olmadığını,naylonlarının sarkabiliceğini,benim hatam olduğunu söyledi. Bende sinirle ayakkabılarımı elinden alıp eğer böyle söylüyorsanız aldığım yere götürüp daha kibar bir hizmet alabilirim dedim. Espark Flo çalışanı 
Rıfat bey bana tüm müşterilerin önünde bağırıp 'bana atar yapma adam gibi konuş' dedi. Bende çileden çıkıp adama düzgün konuş benimle diye çıkıştım doğal olarak.
  Sonra git başkasıyla konuş o zaman diyerek yanımdan uzaklaştı. O kadar insanın içinde rezalet çıkarsam bir dert sussam ayrı bir dert. Allahtan diğer çalışanlar ilgilenip yardımcı olup ayakkabı için işlem yaptılar.
  Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum. Kimse hiç bir yerde zorla çalışmıyor böyle bir tepki göstermeye kimsenin hakkı da yok. Hiç kimse ne olursa, kim olursa olsun böyle bir hadsizlik yapamaz. 
  Hatırladıkça daha da sinirleniyorum o adamın ayakkabıları ağzına sokmadım diye! Bana kabadayılık yaptı resmen saygısız adam!!

  Sevgiler

3 Şubat 2014 Pazartesi

Gecenin şarkısı..



  Hatırlayamadığım kadar uzun zaman oldu bu şarkı çıkalı.. Yanılmıyorsam ilkokul 4. sınıfta öğrenciydim.. 
  90'lar çocuklarının hepsi tanır Ayna grubunu hele bir de benim gibi konserine gittiyseniz bilirsiniz ne kadar keyiflidir o konserler o sesler ne kadar naiftir..
  Hem ağlatırlar şiir sevmeyen beni bile,şarkının şiir kısmı geldiğinde gözlerim hala dolar.. Hem de eğlendirirlerdi. Zamanın acımasızlığı bir yana ömrün de ne kadar çabuk geçtiğinin bir kez daha farkına varmamızı sağlar belki bu şarkı..
  Seviyorsanız söyleyin,özlüyorsanız söyleyin,pişmansanız anlatın.. Sakın unutmayın duygularınızı belli etmek sizi ne güçsüz ne çaresiz kılar.. 
  Acılar dibine kadar yaşanmadan çıkıp gitmez kapıdan.. 
  Hayatınızda söylenmemiş sözler,keşkeler barındırmayın..
  Unutmayın bazen ağlamakta güzeldir..

  Cemil ÖZEREN bize yıldızların arasından selam yollamayı unutma..

  Ayna - Severek Ayrılanlar