28 Kasım 2013 Perşembe

Gecenin şarkısı..



  Bence bu şarkı yıllarca dinlenebilecek bir Bengü şarkısı olmuş.. #sayımdan...



  Bu arada klipteki #mybestfriends tasarımları da bir hayli yakışmış Bengü'ye..


Sevgiler..

24 Kasım 2013 Pazar

Gecenin şarkısı..



  Bazen sürükler hayat hepimizi bir yerlere,bazen bir yaprak savruluruz oradan oraya.. Bazen suya atılan bir taş gibi yavaş yavaş derinlere ineriz farketmeden..
  Bu müzikle aşık da olursun,aşk acısı da çekersin,özlersin,kalbin acır,için sızlar,gözlerin de dolar.. Ama gözlerini kapatınca hep tek bir resim gelir önüne.. Canın yanar,özlersin..
  İyi geceler..



Sevgiler..

22 Kasım 2013 Cuma

Neler Yaptım ?




  Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba!

 Yazmadığım süre zarfında neler yaptım önce onlardan bahsetmek istiyorum size.. Önce 10 günlük bir Kıbrıs kaçamağı yaptım sevgilimin yanına,dönüşte Eskişehir'de hep tersliklerle karşılaştığım donör olma çabam için Ankara İbn-i Sina Hastanesine uğrayıp kan verdim.Sonra tekrar bir Ankara yolculuğum oldu bir banka sınavına girdim bakalım bu ay içinde dönüş yapılacak diyorlar ama ben pek inanmıyorum.
 Bugün uluslararası bir firmadan telefon aldım pazartesi günü iş görüşmesi için çağırdılar. Belki oradan bir şeyler çıkar.
 Bunların dışında yıllardır bir türlü geçmek bilmeyen sivilcelerime savaş açtım ve doktora gittim.Bugün aylarca sürecek #zoretanin tedavimin 4. günüdeyim bunla ilgili de detaylı yazılar gelicek.
 İşte buralarda olmadığım süre boyunca zamanım böyle geçti.

 Sevgiler.