16 Temmuz 2013 Salı

Yazın vazgeçilmezi hasır çantalar


  Benim için yaz demek hasır çanta demek!

  Oldum olası çok severim hasır çantaları benim için asla modası geçmicek parçalar arasında. Küçükken annemin mutlaka her yaz bir hasır çantası olurdu ya günlük kullanım için ya da plaj için.
Lise yıllarımda benim de bir tane küçük sevimli bir hasır çantam vardı. Malum hasır çantalar çabuk deforme olduğu için uzun yıllar dayanmadı..

  Geçen gün bir süpermarkette alışveriş yaparken hasır sepetlerin olduğu reyonda gördüğüm ne için yapıldığını bilmediğim ama benim bundan süper çanta olur diye düşündüğüm,3 boyu olan hasır sepetlerden orta boy olanını hemen kaptım.Ben bayıla bayıla kullanıyorum bazen plaja giderken bazen de dışarı çıkarken :)Bakalım siz beğenicek misiniz?




Bu arada mudo ve lidyana da gerçekten güzel hasır çanta modelleri var benden söylemesi :)

Sevgiler..

Ürün incelemesi vol: 2

   Bugüne kadar pek çok lipstick kullanmış olmama rağmen bir tek bu üründen memnun kalmıştım tık tık. Geçen gün düzenli kullandığım demir haplarım bittiği için eczaneye gittiğim de hep merak ettiğim Blistex lipstickleri bana göz kırptılar ;) Bende bu tek pakette olan fruit smoothies serisinden kaptım bir tane.Eve gelir gelmez denedim ve bu zamana kadar kullanmadığım için resmen pişman oldum.Dudakları hem çok güzel nemlendiriyor,hem pürüzsüz bir hale getiriyor,hem de o kadar güzel bir tadı var ki.Üstüne bir de bonusu spf 15 koruması olması.Benim bundan sonra sürekli alıcağım bir ürün olarak top listeme eklendi bile hala denemediyseniz kesinlikle bir şansı hakediyor bu seri mutlaka deneyin derim:)



   
Sevgiler



               


14 Temmuz 2013 Pazar

Gecenin şarkısı..



  Ne zamandır yokum yine buralarda dönüşüm muhteşem olucak ama yaz okulu ödevleri,sunumları,sınavları bitsin diplomamı da bir güzel alıyım sonra kutlama postları yapıcam burada :)
 Yine bir,yarın sınav var gecesi yaşıyorum ama hala çalışmıyorum bu gidişle ben mezun falan olamıcam  heralde. Kendime yarın ki sınavda başarılar diliyip,sizi gecenin şarkısıyla başbaşa bırakıyorum..tık tık :)
 Not: Yarın falan derken sınava 8 saat kalmış !!
Sevgiler..

6 Temmuz 2013 Cumartesi

Yeni çanta kaçamağı :)

  Merhabalar bu aralar bloğu ihmal ediyorum farkındayım ama yaz gelince insan kendini havanın güzelliğine de kaptırınca bilgisayar başına oturmayı canım hiç istemiyor açıkcası :)
Geçen gün uzun zamandır yaptığım alışveriş diyetini bozup yine kendime çanta aldım :) Bu ara elim hep bu tonlara gidiyor nedense..
Sizi görsellerle başbaşa bırakıyorum.. 
Sevgiler..





Not: Şu fotoğrafları düz koymayı bir türlü beceremedim nasıl yapıcağım konusunda fikri olanlar yorum yazarsa çok sevinirim :)